Майската порция бюти изкушения от BelleBox

Hey, Belle! Готова ли си за вълнуващ майски unboxing?

В този красив месец усмихнахме нашите прекрасни Belles с една изключително интересна и цветна кутия.

Докато пъстрият дизайн на BelleBox 'Май' зарежда с пролетно насторение, нейното разнообразно и интересно съдържание я превръща в истинско изкушение за всяка Belle.

В нея се крият пет продукта, всеки от които ще допринесе по уникален начин за перфектната ти визия и за всеки от които ще ти разкажем още сега. Юхуууу!

Взираш се в екраните на телевизора, телефона и най-различни други устройства ежедневно? Да, всички го правим... За щастие обаче, MUDMASKY са помислили за нас. Тяхната страхотна cruelty-free маска без отмиване предпазва от сините (HEV) лъчи, идващи от смартфона, лаптопа, таблета, LED светлините, телевизора и екрана на компютъра, които ежедневно проникват дълбоко в кожата, предизвиквайки преждевременно стареене. Именно тя е и пърият продукт от кутията за Май.

Освен че има антиоксидантни свойства и подпомага естествената защита на кожата, маската-овлажнител възвръща и подобрява нейната еластичност. Тя намалява възпаленията и е особено подходяща за суха и чувствителна кожа.

Запознай се и с новия ти фаворит сред гримовете - дълготрайната, веган и cruelty-free очна линия The Pen Eyeliner от 3INA, която прави подчертаването на очите ти лесно и забавно. Нейната бързосъхнеща и водоустойчива формула ти гарантира, че няма да ти се наложи да се сблъскваш с досадното размазване или изкривяване на перфектните линии, които си сътворила. Йей!

И ако това не е достатъчно, тази очна линия тип маркер е лесна не само за нанасяне, но и за преливане, както и способна да ти предостави визия, която е едновременно суперлуксозна и изключително естествена.

През Май те очаква и биофлоралната вода на ESSENCES. Направена от 100% свежи биологично чисти цветове на Лавандула, тя се отличава с много приятен, свеж аромат. Благодарение на нейните регулиращи pH-то свойства, флоралната вода има универсално приложение и е отличен избор за ежедневна грижа за всички типове кожа. Този страхотен веган и cruelty-free продукт дезинфекцира, успокоява, ревитализира, енергизира и балансира кожата, като същевременно ускорява метаболитните процеси и подпомага интензивна детоксикация. Просто, УАУ!

Можеш да използваш този изключително практичен продукт като основа преди нанасяне на крем и/или грим, нежен тоник за лице и шия, тоник за коса, почистващ продукт, освежаващ спрей за лице и тяло, както и като натурален продукт и/или съставка за направата на домашна козметика, за ароматизиране на възглавници, спално бельо и дрехи, при изгаряния, ухапвания от насекоми, безсъние, стрес, тревожност, главоболие и различни раздразнения на кожата. С други думи, възможностите са безброй, а изборът - изцяло твой.

Този месец имаш възможността да превърнеш къпането в още по-голямо удоволствие с мултифункционалната гъба-сапун с въглен на Daily Concepts. Този уникален почистващ продукт ексфолира с мека текстура, почиства в дълбочина и детоксикира. Благодарение на въглена, можеш с удоволствие да кажеш “Чао, чао!” на несъвършенствата и “Здравей!” на още по-красивата и гладка кожа. Страхотно, нали?

Дано си готова да целунеш пролетта за чао и да посрещнеш лятото с неустоими устни, защото BelleBox 'Май' ти поднася любимия ти Космо коктейл с вкус на диня под формата на очарователен балсам за устни. Ммммм.

Страхотният му плодов аромат в комбинация с естествени масла прави този веган и cruelty-free продукт ключът към перфектното лято. Междувременно, практичната му опаковка с форма на изкушаващ френски макарон се превръща в най-новото попълнение към твоите шик аксесоари за идния сезон.

А за още по-несравнимо усещане, с kiflab обгърнахме този пълноразмерен продукт за устни в бонбонеста опаковка, специално за нашите Belles.

А ти имаш ли си фаворит от майската кутия, Belle?

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт bellebox.bg и да получаваш месечна порция вълнуваща козметика и приятни изненади.

Снимки: Instagram, BelleBox

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.