Ето какво получиха Belles през рождения месец на BelleBox

Hey, Belle! Искаш ли заедно да надникнем в birthday кутията ни?

Освен на много красиви емоции и поредица от изненади, през Юни Belles се насладиха и на изключително вълнуваща месечна кутия, посветена на третия ни рожден ден. Тя е обгърната от цветен, празничен дизайн, а съдържанието й е коктейл от must-haves, за които нямаме търпение да ти споделим.

Освен четири пълноразмерни грим и козметични изкушения, в юнската кутия те очакват и два компимента, единият от които ще се превърне или в новия ти любим продукт или в страхотен подарък за приятелка.

Вместо да те държим повече в невeдение, предлагаме да започваме с вълнуващия unboxing на новата BelleBox.

През Юни имаш възможност и да елиминираш признаците на стрес и да прикриеш несъвършенствата с уникалния cruelty-free коректор на ICONA Milano. Неговата приятна, кремообразна текстура ти предоставя перфектно покритие и напълно естествена визия. Междувременно, това, което го прави още по-специален, е съдържанието на Витамин Е, който се бори със свободните радикали и Алое Вера, което подхранва, омекотява и подпомага обновяването на клетките.

Лек ежедневен грим? Няма проблем! Смела вечерна визия? Защо не! В BelleBox Юни те очаква вълнуващата веган и cruelty-free палитра Reloaded Empire на REVOLUTION, с която да поглезиш бюти кралицата в теб. Изпъкваща с атрактивната си комбинация от 15 наситени нюанса, тя е подходяща за всеки повод и за всяка твоя визия. Независимо дали копнееш за висока пигментация, неустоим блясък или дълготраен цвят, този разнообразен микс от лесни за преливане сенки е точно за теб, Belle.

И тъй като не можем да устоим на грим изкушенията от REVOLUTION, в юнската кутия те очаква и още един от страхотните им веган и cruelty-free продукти. Лесно и приятно за нанасяне, Matte Lip Vow 120 е сбъдната мечта за всички онези, които са в търсене на течна формула с неустоим матов финиш. С него можеш да кажеш “Чао” на размазаното червило и да се насладиш на пълно и дълготрайно покритие и то след само едно нанасяне. Формулата му комбинира високата пигментация на червилата и уникалната текстура на гланцовете, а практичният му цвят ще ти служи вярно във всяко бюти начинание.

Освен да сияеш с неустоими визии, този месец имаш възможност и да се потопиш в self-care настроение с вълнуваща и стилна корейска шийт маска от Oh K!. Потопена в изключително актуалния леопардов принт, тази веган и cruelty-free маска с чаено дърво и кора от върба е най-добрият приятел на склонната към акне кожа. Тя не само ексфолира, премахва мъртвата кожа, почиства порите и стимулира обновяването на клетките, но и успокоява зачервяванията, подуването и възпаленията.

Заедно с четирите пълноразмерни козметични и грим изкушения, в BelleBox Юни те очаква и хидратиращото масло за лице с роза Дамасцена и портокал от IKAROV, с което да запознаеш кожата си този месец. Ефирен и лек, този веган и cruelty-free продукт подхранва в дълбочина, абсорбира се лесно и оставя кожата гладка и красива. Докато екстрактите от портокал, грейпфрут, лимон и гераниум енергизират кожата, маслото от розмарин и витамин Е ѝ действат антиоксидантно.

По случай международния месец на акнето, ти поднасяме и Acne Out - трите стъпки против пъпки. Cruelty-free комплектът на biotrade съдържа почистващ гел, активен лосион и хидратиращ крем, с всеки от които ще си една стъпка по-близо до перфектната кожа.

Не ти се налага да се бориш с неприятното акне? ЙЕЙ! В този случай, имаме страхотна идея за теб... предай нататък!

Тъй като през Юни сме рожденици и раздаваме подаръци, ти предлагаме и ти да направиш подарък на приятелка, която има нужда от тайно оръжие срещу проблемната кожа, каквото е Acne Out. Сигурни сме, че ще я зарадваш.

А кой е твоят любим продукт от юнската кутия, Belle?

Снимки: BelleBox, Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.