ZAGO Milano x BelleBox: Кутията, в която ще се влюбиш

Hey, Belle! Днес се пренасяме в красивата Италия със ZAGO Milano и страхотното ни лимитирано издание

Дано си готова за ударна доза вълнения и красота, защото ние сме готови да ти представим лимитираната ни веган и cruelty-free кутия с хидратиращи италиански продукти за лице и тяло.

ZAGO Milano x BelleBox е не просто стилна, луксозна и нежна. Тя е голяма, изкушаваща, пълна с вълнуващи продукти и типично по италиански - тя е изкуство!

От скраба за тяло, чийто блясък ще те заслепи, до околоочния гел, чиято форула ще те озари, това издание ти поднася приятен beauty коктейл от пет неустоими продукта, които ще издигнат skincare рутината ти на следващото ниво и заради които ще искаш всеки ден да е self-care ден.

Благодарение на специалния дизайн, страхотната козметика и красивите опаковки, със ZAGO Milano x BelleBox вълнението ще продължи без прекъсване от момента, в който я поръчаш, до момента, в които изразходиш и последния продукт.

Ако и ти като нас си нетърпелива, предлагаме да разгледаме заедно всеки от продуктите от най-новото ни ексклузивно идание.

Забрави за всеки друг продукт за тяло, който си използвала досега и бъди готова да се влюбиш в Dolce Almond - уникалния веган и cruelty-free скраб от кутията на BelleBox и ZAGO Milano. Комбиниращ бадемови ядки и масло от сладък бадем, той нежно ще ексфолира и подхрани кожата ти.

Докато неговата богата текстура и изкушаващият му аромат ще превърнат грижата за тялото в още по-голямо удоволствие, съдържанието на витамин Е ще ти достави дълбоката хидратация, за която копнееш.

Създаден специално за суха кожа, той изпъква с естествени активни съставки, които подхранват и регенерират слоя на епидермиса и водят до невероятно мека кожа. А включиш ли го в редовната си грижа за тялото, можеш да разчиташ, че той цялостно ще подобри текстурата на кожата ти.

В лимитираната кутия те очаква и уникалният 24-часов овлажнител Bella Pronta, с който да бъдеш bella 24/7. Този лек, дишащ и дълбоко хидратиращ продукт моментално подготвя кожата ти, подчертавайки нейната натурална красота и естествения ѝ блясък.

Леката му текстура не просто се нанася лесно, но и се абсорбира бързо. Освен като овлажнител, можеш да го ползваш и като отлична основа за грим, без да се притесняваш, че кожата ти ще е мазна или лепкава.

Най-хубавото? Още при първото нанасяне ще почувстваш кожата си по-свежа, мека и еластична, а себе си - готова да зашеметяващ. 

Продължаваме с абсолютния must-have Ciao Ciao Bags. Специално предназначен за зоната под очите, този веган и cruelty-free гел е ключът към твоя сияен външен вид. С мигновеното си действие и противовъзпалителни свойства, той ще стегне, изсветли и тонизира кожата под очите ти, като едновременно с това ще се погрижи и за фините линии в тази зона.

Междувременно, съдържащите се в него пробиотици, ще ти помогнат за изграждането на колаген, който укрепва и защитава кожата. И така, благодарение на поредното beauty изкушение от Zago, най-накрая казваме "Чао, чао" на подпухването и тъмните кръгове под очите.

Козметичните изкушения продължават веган и cruelty-free маската за лице на ZAGO. Тази маска е като студена чаша вода за лицето ти - охлаждаща, освежаваща… невероятна! Тя съдържа естествени съставки, като алое вера и екстракт от киви, които са богати на антиоксиданти и витамини, а основната ѝ задача е да направи кожата ти по-гладка, по-мека и по-еластична.

Комбинираща хиалуронова киселина и бетаин, Acqua Boost несъмнено е идеалният източник на хидратация за всяка кожа и перфектният начин за справяне с признаците на стрес и стареене. Нейната гел текстура се абсорбира лесно, а благодарение на нежната ѝ формула, можеш да ѝ се наслаждаваш всеки ден. Повярвай ни, ще поискаш.

Последно, но в никакъв случай на последно място, в името на безупречната визия от глава до пети, сме ти подготвили и специален възстановяващ лосион за тяло. Неговата мисия е не само да успокои, защити, подхрани и хидратира, но и да остави нежен аромат по кожата ти.

Съчетаващ масла от сладък бадем, жожоба и арган и обогатен с витамин Е, този веган и cruelty-free продукт ще подобри цялостното състояние на кожата ти и ще я направи по-еластична.

И ако това не е достатъчно, той изпъква и с гладка текстура, която се абсорбира бързо и лесно, без да оставя кожата ти мазна или лепкава. На това казваме лосион-мечта!

Вземи своята ZAGO Milano x BelleBox ще сега

Снимки: BelleBox, Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.